Računovodstvo in svetovanje

O nas

Smo dinamično zasnovan računovodski servis z bogatimi izkušnjami v računovodstvu in nudimo različnim oblikam podjetij, tako pravnim kot fizičnim osebam celostni nabor računovodskih storitev.

Osebni pristop nam omogoča, da uživamo visoko stopnjo zaupanja in dolgoročen odnos s strankami, zato nudimo storitve in nasvete po meri in potrebah naših naročnikov.

Postopoma gradimo trden, do poslovnih partnerjev prijazen računovodski servis, ki temelji na enostavnem, strokovnem in sodobnem poslovanju. Usmerjeni smo k individualnim potrebam strank. Računovodstvo, finančno, poslovno in kadrovsko svetovanje ter druge storitve računovodske narave opravljamo na način, ki stranki zagotavlja prave in pravočasne informacije v trenutku, ko jih ta potrebuje.

Vsak nov dan nam daje priložnost za rast, da postanemo še boljši, večji in uspešnejši. S tem pomembno prispevamo k poslovni uspešnosti naših strank in gojimo dolgoročen odnos z njimi.

Dovolj veliki za vaše potrebe. Dovolj majhni za osebni pristop.

Dober računovodja vam z znanjem in izkušnjami prihrani čas in denar.

Veselimo se sodelovanja z vami, zagotavljamo vam profesionalne storitve in oseben pristop.

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.