Računovodstvo in svetovanje

Računovodske storitve

Računovodstvo je temelj na katerem poslovodstvo sprejema svoje odločitve. Te morajo biti prave, kvalitetne in pravočasne. Podlaga za to so ustrezna strokovna usposobljenost, dobro poznavanje poslovanja naročnika in hitra ter stalna medsebojna komunikacija. Izbira optimalne poslovne poti je pomembna poslovna odločitev.

Vestno skrbimo za tekoče izobraževanje, poslujemo v skladu s Slovenskimi računovodskimi standardi in drugo veljavno zakonodajo. Obseg in vrsto računovodskih storitev popolnoma prilagodimo vašim potrebam.

Računovodstvo je organizirano na način, da v vsakem trenutku dobite vse kar potrebujete in to po najnižji ceni. S tem plačate le to, kar tudi dejansko potrebujete pri svojem poslovanju in s tem prihranite čas in denar.

Našim strankam nudimo celovit spekter računovodskih storitev. Zato poleg računovodskemu obračunavanju (knjigovodstvu), veliko pozornosti posvečamo ostalim sestavinam računovodstva, kot so računovodsko predračunavanje in analiziranje. S tem ustvarimo podlago za učinkovito svetovanje povezano s poslovnimi procesi, davki in drugimi dogodki, kot so statusno preoblikovanje ali zaposlovanje.

Tu smo, da plemenitimo vrednost vašega posla

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.